sundesmå.dk

Vejledningsforløb

Idet jeg afslutter min uddannelse til klinisk diætist i juni 2021, søger jeg netop nu tre børnefamilier, der vil hjælpe mig med at finpudse det forløb jeg, som kommende familiediætist, vil tilbyde børnefamilier. 

Forløbet er for dig, der eksempelvis

 ♥  bekymrer dig om dit barns vækst og generelle sundhed

 ♥  er frustreret eller stresset over dagens madvalg og måltider

 ♥  har brug for støtte og vejledning til at håndtere dit barns spisning

 ♥  bekymrer dig om, hvorvidt dit barn får den mængde mad og næring, det har brug for

I forløbet kombinerer jeg min viden fra diætiststudiet med mit indgående kendskab til ansvarsfordelingen omkring børnenes mad og måltider (Ellyn Satter’s “Division of Responsibility in Feeding”). Med afsæt i min faglighed samt personlige erfaringer vil jeg hjælpe dig med at finde ro omkring dit barns spisning og samtidig støtte dig i at beskytte og bevare dit barns naturlige evne til at spise lige præcis dét og den mængde, det har brug for.

Forløbet koster 0,- kroner for de tre familier. Det kræver dog, at du har lyst til at arbejde med dynamikken omkring maden og måltiderne i jeres familie, og at du har tid til at opstarte forløbet i februar eller marts 2021. Derudover skal du have lyst til at give mig feedback på forløbet og vejledningen samt et lille skriv, som jeg må bruge på min hjemmeside. 

Forløbet består af:

  • 1 indledende samtale á 45 minutters varighed 
  • 2 opfølgende samtaler á 60 minutters varighed (med 1-2 ugers mellemrum)

OBS. En del af min vejledning er videobaseret. Du skal derfor være indstillet på at sende eller vise mig en optagelse af en spisesituation i hjemmet. Det kan godt være grænseoverskridende, men min erfaring er, at det giver både mig og jer en bedre forståelse for situationen, og at det er noget, forældrene ender med at sætte pris på.

Tidspunkterne aftaler vi i fællesskab. Det er dog en fordel, hvis du kan deltage i dagtimerne. Samtalerne vil foregå online over en sikker, krypteret forbindelse ved hjælp af Whereby (www.whereby.com). Jeg udvælger og kontakter de tre familier i uge 7.